Menu

Succesvolle deelname Adelante ZO dichtbij aan innovatiedag Stichting kom Leren

15 november 2018

Gisteren nam Adelante ZO dichtbij deel aan de innovatiedag van Stichting kom Leren in het MECC. We kijken terug op een zeer geslaagde dag waarop we veel leerkrachten meer hebben kunnen leren over groepsdynamiek in de klas, over groepsgeluk en over hoe je het gesprek kunt openen over rouw.

Onze unieke werkwijze geeft leerlingen een veilige plek om hun gevoelens en gedachten te uiten, te spelen met persoonlijke thema’s en plezier te ervaren in spel. Het biedt daarnaast het zorgteam, mentoren en leerkrachten of docenten een extra hulplijn in het werken met en in de klas(sen).

Meer weten over wat we voor jouw school, jouw leerkrachten en jouw kind kunnen doen? Bezoek ons aanbod hier!

<toon alle berichten