Menu

Staking in het Primair Onderwijs, ook Adelante Speciaal Onderwijs komt in actie!

22 juni 2017

Het PO-front, een uniek en breed samenwerkingsverband van leraren, ondersteunend personeel, directeuren en schoolbesturen, heeft opgeroepen tot een prikactie op dinsdag 27 juni aanstaande. 

Leerkrachten in Nederland zullen dan een uur later starten met hun les dan normaal. Tot deze prikactie is opgeroepen om hun boodschap aan de politiek kracht bij te zetten aan dit maatschappelijk probleem, zodat ook ouders en andere betrokkenen de noodzaak inzien. Actievoerende leerkrachten willen dat in het regeerakkoord extra geld wordt vrijgemaakt voor eerlijke en rechtvaardige salariëring en minder werkdruk in het primair onderwijs. Op deze manier kan goed onderwijs nu en in de toekomst gegarandeerd worden.

Ook bij Adelante Speciaal Onderwijs in Valkenburg a/d Geul openen de leerkrachten hun leslokaal een uur later dan gebruikelijk. Op 27 juni wordt een petitie aangeboden in Den Haag.

Het onderwijspersoneel van Adelante vraagt iedereen om de landelijke actie te ondersteunen door de online petitie te tekenen op pofront.nl. Mogen zij op uw stem rekenen?

 

 

 

<toon alle berichten