Menu

Zorgrobot Zora aanwezig tijdens open dag Adelante

23 maart 2017

Bij Adelante Audiologie & Communicatie in Hoensbroek was afgelopen zaterdag 18 april tijdens de open dag onze zorgrobot Zora te bewonderen.

Zora kan héél veel; lopen en dansen, maar ook praten, voorlezen en spelletjes doen bijvoorbeeld. Zora is een volleerde animator, aangenaam gezelschap en een informatiebron. Zora wordt bij Adelante kleinschalig ingezet in de diagnose- en behandelgroepen voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. De mogelijkheden met Zora zijn echter groots. We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Zora had op de open dag in ieder geval genoeg bekijks. Zowel volwassenen als kinderen vonden haar reuze interessant; sommige bezoekers kwamen zelfs extra om met Zora kennis te maken. Een meisje vroeg of Zora ook kan dansen op K3... Maar natuurlijk!

 

<toon alle berichten