Menu

Succesvolle eerste dagbestedingsmarkt voor jongeren van het VSO Praktijk

28 oktober 2017

Onlangs vond bij Adelante Speciaal Onderwijs in Valkenburg  voor de allereerste keer een dagbestedingsmarkt plaats, georganiseerd door de afdeling maatschappelijk werk. Deze markt was bestemd  voor de jongeren van het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) van Adelante, uitstroomprofiel dagbesteding. 

De afdeling maatschappelijk werk heeft een grote rol in het oriënteren op en toewerken naar een passende vervolgplek voor deze jongeren. Een groot aantal zorgaanbieders - SGL, PSW, Maatwerk, Artidé, Talent, Lokaal81, GIPS, Roebroekhoeve, Valkenhof en Radar - kreeg op deze dag de kans hun aanbod en mogelijkheden aan leerlingen en hun ouders  te presenteren. 

Wij kijken terug op een succesvolle eerste dagbestedingsmarkt en kijken uit naar passende vervolgplekken voor onze leerlingen! Bent u een zorgaanbieder voor jongeren met een lichamelijke beperking en heeft u interesse om volgend jaar deel te nemen, neem dan contact op met Saskia Kesselaer via sbk@adelante-zorggroep.nl

 

Dagbestedingsmarkt Valkenburg

<toon alle berichten