Menu

“Ik wil graag mijn doelen behalen, dus leren koken en de was doen”

8 september 2016

Deze week in 'Het Gezicht van Adelante' op Facebook Aron Coolen (20) uit Stein. Hij woont sinds de opening in december 2014 bij woontraincentrum Villa Franca van Adelante in Geleen. Aron wilde graag op zichzelf wonen, maar de stap naar volledig zelfstandig wonen was vanwege zijn beperking iets te groot. Het woontrainen gaat hem goed af.

Aron heeft sinds zijn zesde epilepsie, wat gevolgen heeft voor zijn psychosociaal functioneren. Aron: “Ik denk heel veel, kan maar één ding tegelijk en heb echt structuur nodig. Door mijn aandoening kon ik moeilijk meekomen op school en om in één keer volledig zelfstandig te kunnen gaan wonen was helaas te hoog gegrepen.” 

Lees Arons hele verhaal en meer informatie over wonen bij Villa Franca (er is weer plek!).

IMG 9382 1280X498

<toon alle berichten