Menu

Adelante zoekt vrijwilligers!

9 juni 2016

Adelante is doorlopend op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies op diverse locaties.

Adelante is een zorggroep met volwassenenrevalidatie & arbeidsreïntegratie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en audiologie & communicatie als kernactiviteiten. Ons motto is: haal het beste uit jezelf. Samen met onze cliënt richten we ons niet op zijn of haar beperkingen, maar op de mogelijkheden: wat kan er nog wèl. Wij beloven het beste uit onszelf en onze cliënten te halen om de grenzen van het haalbare zo ver mogelijk op te rekken.

Voor diverse organisatieonderdelen en locaties, zoals de kinderrevalidatie in Valkenburg, zoeken wij vrijwilligers. Hebt u affiniteit met mensen, kunt u hen een ondersteunend, hartverwarmend en luisterend oor bieden? Wij hebben u heel hard nodig! Neem contact met ons op via email

<toon alle berichten