Menu

Nieuwsbrief 'Adelante (ver)bouwt' - Hoensbroek

23 april 2015

Voor Adelante in Hoensbroek en Valkenburg a/d Geul staan nieuwbouw, renovatie en sloop op het programma. Werkzaamheden die zeker tot en met 2015 zullen duren.

Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zit er alweer op. Afdeling 2 in het beddenhuis is in gebruik genomen door de cliënten en medewerkers van afdeling 4. Het nieuwe restaurant is volop in bedrijf én al erg populair. Het duurt niet lang meer en we kunnen de nieuwe hoofdingang gaan gebruiken. De aandacht van het bouwteam verschuift nu ook richting het nieuw aan te leggen zwem- en sportcentrum. Daar zijn de eerste sloopwerkzaamheden al verricht ...

Lees de nieuwsbrief:
'Adelante (ver)bouwt!' locatie Hoensbroek - nieuwsbrief voor cliënten en bezoekers

<toon alle berichten