Menu

Nieuwsbrief 'Adelante (ver)bouwt!'

2 januari 2015

Voor Adelante in Hoensbroek en Valkenburg a/d Geul staan nieuwbouw, renovatie en sloop op het programma. Werkzaamheden die zeker tot en met 2015 zullen duren.

Op locatie Hoensbroek hebben de hoofdingang en het restaurant een definitieve vorm gekregen en richten de werkzaamheden zich al meer en meer op de binnenkant. De eerste voorbereidingen voor de nieuwe liftput in het beddenhuis zijn in volle gang. Na behoorlijk wat breekwerk in verband met oude funderingen is het nu weer iets rustiger geworden. Ook zijn de plannen voor het behandelplein in een afrondende fase gekomen. Wat betekent dit voor u, onze cliënt? We werpen alvast een blik vooruit!

De (ver)bouwwerkzaamheden in Valkenburg verlopen heel voorspoedig. Het tempo zit er goed in. De eerste 10 leslokalen worden nu opgeleverd en tijdens de Kerstvakantie wordt het gedeelte van het gebouw tussen de A- en B-ingang (polikliniek) gesloopt om o.a. plaats te maken voor de nieuwe hoofdentree. De kinderen vinden het allemaal heel spannend en volgen de werkzaamheden op de voet.

Lees de nieuwsbrieven:
'Adelante (ver)bouwt!' locatie Hoensbroek - nieuwsbrief voor cliënten en bezoekers
'Adelante (ver)bouwt!' locatie Valkenburg - nieuwsbrief voor ouders/verzorgers en bezoekers

<toon alle berichten