Menu

Nieuwe website Adelante

20 oktober 2014

Vanaf vandaag heeft Adelante een nieuwe website!

Ervaringsverhalen van cliënten en pakkende foto’s zorgen voor een persoonlijke uitstraling. Met een site van deze tijd wil Adelante nog meer investeren in de kwaliteit van haar dienstverlening en de ontwikkeling van expertfuncties.

De site is gebruiksvriendelijk, toegankelijk, vraaggericht en maakt optimaal gebruik van nieuwe digitale mogelijkheden.
Met de gewijzigde vormgeving en structuur zijn de kernactiviteiten van Adelante beter in beeld gebracht. Om bezoekers van de website nog beter te dienen zijn de belangrijkste doelgroepen van Adelante (cliënten, verwijzers en samenwerkingspartners) centraal gesteld en betrokken bij de totstandkoming van deze vernieuwde website.

Voor verwijzers is een speciaal deel ingericht waarop zij op een laagdrempelige manier cliënten kunnen aanmelden en informatie vinden over bijvoorbeeld aanmeldprocedures en wachttijden.

Een panel bestaande uit (ouders van) cliënten, verwijzers en samenwerkingspartners heeft de nieuwe website getest op vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. De reacties waren positief en suggesties werden meegenomen.

Kenniscentrum Adelante

Het kenniscentrum is toegankelijk via de hoofdsite van Adelante. Voor dit onderdeel is een aparte site gemaakt waar onderzoekers en andere geïnteresseerden veel gerichte informatie kunnen vinden.

<toon alle berichten