Menu

Lezing over audiologie en schilderkunst

19 februari 2017

Op dinsdag 14 maart organiseert Stichting Hoormij Afdeling Maastricht e.o. haar jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst in hotel l’Empereur in Maastricht. Deze bijeenkomst bestaat zoals al een paar jaar het geval is uit drie delen: een lezing, een jaarvergadering en een gezellige borrel.

Als gastspreker voor de lezing is uitgenodigd audioloog en kunstschilder Dyon Scheijen. Dyon is al jaren een van de toonaangevende audiologen van Adelante op het gebied van tinnitus, daarnaast heeft hij zich toegelegd op de schilderkunst. In zijn lezing zullen zowel zijn audiologische opvattingen als zijn schilderkunst aan bod komen.

De lezing van Dyon Scheijen begint om 19.00 uur. Na de lezing is de rest van deze avond een besloten bijeenkomst voor leden van Stichting Hoormij Afdeling Maastricht e.o. Heeft u interesse in de lezing? Meldt u dan aan via maastricht@stichtinghoormij.nl.

Dyon Scheijen

<toon alle berichten