Menu

Kom naar de open dag van Adelante Hoensbroek op 18 maart

9 februari 2017

In 2016 organiseerde Adelante in Valkenburg een open dag. Dit jaar zal op zaterdag 18 maart in het kader van de Week van de Zorg van 10.00 – 16.00 uur een open dag in Hoensbroek plaatsvinden. Een unieke gelegenheid om het nieuwe gebouwencomplex te bezichtigen en een kijkje in de keuken te krijgen. 

Tijdens deze open dag kunt u een kijkje komen nemen achter de schermen van ons volledig vernieuwde revalidatiecentrum. Ervaar in onze moderne sporthallen zelf eens hoe het is om bijvoorbeeld rolstoelrugby te spelen, laat een snelle check van uw gehoor doen in één van de grootste audiocabine van Nederland of kom kijken naar onze splinternieuwe handbikebaan die op diezelfde 18e maart om 11.30 uur officieel wordt geopend. U kunt ook een afdeling van ons beddenhuis bezoeken en in het handenlab zien hoe we gebruik maken van sensortechnologie en robotica.

We organiseren een aantal interactieve presentaties en demonstraties en er zijn diverse informatiestands. Er is voor jong en oud iets te doen tijdens onze open dag. U krijgt een indruk van het revalidatietraject dat mensen bij ons doorlopen, van hoe wij onderzoek en innovatie daar bij inzetten en van de zorg die Adelante heeft voor kinderen en volwassenen met gehoor-, spraak- taal- of communicatieproblemen. Samen halen we het beste uit onszelf, dat zult u zien. Laat u verrassen: kom en beleef het op onze open dag!

Parkeren, toegang, koffie en thee zijn gratis. Komt u ook?

Poster open dag Adelante Hoensbroek_18 maart 2017

<toon alle berichten