Menu

Informatiemiddag over Menière van Stichting Hoormij

20 februari 2017

Op vrijdag 24 maart 2017 organiseert de NVVS-afdeling Maastricht e.o. van Stichting Hoormij i.s.m. met het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) een informatiemiddag over Ménière (draaiduizeligheid). 

Dit programma is bedoeld voor mensen met Ménièreklachten die graag meer medische achtergrondinformatie willen krijgen over wat Ménière precies inhoudt. Daarnaast worden er adviezen gegeven over hoe men met Ménièreklachten kan omgaan, welke medicatie kan worden toegepast en wordt er uitleg gegeven over de mogelijke therapiebehandelingen.

Dyon Scheijen, klinisch fysicus/audioloog Adelante audiologie & communicatie in Hoensbroek, houdt een lezing tijdens deze middag. Entree is gratis. Lees meer.

 

<toon alle berichten