Menu

Gratis webinar foutloos schrijven

9 februari 2017

“Ik voel me altijd onzeker als ik schrijf… Ik schaam me ook.” 

Dit is een veelgehoorde uitspraak van mensen met dyslexie. Zij ervaren ‘schrijven’ als een noodzakelijk kwaad in hun werk en zoeken allerlei omwegen om maar niet te hoeven schrijven. En dan te bedenken dat 5 tot 7% van de professionals dyslexie heeft, al dan niet bewust.

Woorden bouwen
Monique Krings, logopedist, Master SEN en Dyslexiespecialist bij Adelante, en Esther Bosmans van SuccesProfessional organiseren samen een webinar over foutloos schrijven voor iedereen met dyslexie. Uitgaande van het principe dat schrijven niets anders is dan ‘woorden bouwen’ en dat je door slechts vijf spellingsregels te leren toepassen je foutloos kunt schrijven.

Gratis online training
Wil jij als professional met dyslexie deze Woordenbouwaanpak met vijf spellingsregels leren, zodat jij je ontwikkelt tot spellingsstrateeg en daarna foutloze teksten kunt schrijven voor je werk? Denk aan e-mails, berichten op sociale media, rapportages, offertes of adviezen... Meld je dan aan voor de gratis online training (webinar) 'Ontwikkel je tot spellingsstrateeg – en leer foutloos te schrijven!’ op dinsdag 14 februari van 10.00 tot 11.00 uur. Dit webinar is interessant voor eenieder met dyslexie, maar ook voor mensen zonder dyslexie wiens spelling wel een oppepper kan gebruiken.

Na dit uur:

  • Weet je waar professionals met dyslexie in hun werk vooral tegenaan lopen en welke (vaak niet-effectieve) strategieën zij inzetten om hiermee om te gaan.
  • Ken je de Woordenbouwaanpak.
  • Weet je met welke vijf spellingsregels jij je kunt ontwikkelen tot spellingsstrateeg waardoor je jouw teksten voortaan nagenoeg foutloos schrijft.   
<toon alle berichten