Menu

Vacature bestuurslid Adelante Challenge

26 januari 2017

Ter aanvulling van het bestuur van stichting Adelante Challenge zijn wij op zoek naar een Secretaris.

Stichting Adelante Challenge
Sport heeft een belangrijke plaats in onze samenleving. Bewegen is gezond, en samen sporten verbindt mensen. Als stichting vinden wij het daarnaast belangrijk dat sporters met een beperking hun grenzen kunnen verleggen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Juist daarom organiseren wij jaarlijks de handbikewedstrijd Adelante Challenge. Onze missie is het maximaliseren van beweeg- en sportmogelijkheden voor in- en mindervaliden om daarmee hun deelname (participatie) in onze maatschappij te optimaliseren. Uiteraard zonder winstoogmerk.

Wie zoeken wij?
Ter aanvulling van het bestuur van onze stichting zijn wij op zoek naar een Secretaris (op vrijwillige basis).

Jouw rol
De werkzaamheden worden binnen het bestuur verdeeld op basis van affiniteit en belangstelling. Daarbinnen heeft de secretaris als primair aandachtsgebied het aanvragen van sponsoring en subsidies, het onderhouden van perscontacten en het mede organiseren van de Challenge.

Profiel
Uiteraard heb je als onze ideale kandidaat iets met sport, en bij voorkeur met de wielersport. Daarnaast heb je affiniteit met onze doelgroep, de gehandicapte sporter. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je legt gemakkelijk contact met sporters, organisatoren en bestuurders van sportevenementen en gemeenten. Je bent bereid om +/- 4 uur per maand te investeren in de stichting. Op de dag waarop de handbikewedstrijd Adelante Challenge gehouden wordt ben je vanzelfsprekend de hele dag aanwezig.

Belangstelling?
Neem dan contact met Jeroen van der Veen (voorzitter) of Jeroen Offermans (penningmeester) van Stichting Adelante Challenge via info@adelante-challenge.nl. Kijk voor meer informatie op www.adelante-challenge.nl en onze Facebookpagina.
<toon alle berichten