Menu

Onthulling sensory board voor De Raesdonck

16 januari 2017

Op 8 januari jl. hield Adelante op De Raesdonck in Valkenburg een nieuwjaarsborrel met de ouders/verzorgers en kinderen. Iedereen genoot van het winters buffet, de kinderchampagne en veel lekkers. 

De kinderen maakten muziek met elkaar met verschillende instrumentjes. De ouders/verzorgers bundelden hun ideeën/wensen voor de afdeling op wenskaartjes.

Daarna was het tijd voor de onthulling van het nieuwe voelbord (sensory board). Het voelbord is gemaakt door de afdeling Kwaliteit & Beleidsondersteuning van Adelante tijdens een teamdag. Het ontwerp en de creatie van het bord, alsook sponsoring van de materialen is gedaan door Interiorpartner, waarvoor dank. Het voelen van de verschillende materialen en structuren op het sensory board stimuleert de zintuigen van de kinderen en jongeren.

We sloten de middag af met een optreden van singer-songwriter Lotte Walda. Het was een geslaagde middag! Bekijk de foto's in het fotoalbum rechts.

De woongroepen in De Raesdonck op het terrein van Adelante in Valkenburg bieden professionele zorg- en zorgverlening aan kinderen of jongeren van 0 tot 18 jaar met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. Lees meer.

<toon alle berichten