Menu

Jubileumvoorstelling Musical Unlimited

3 januari 2017

In 2017 bestaat de musicalgroep van Adelante, Musical Unlimited, vijf jaar. Daarom zal er op 11 juni een extra bijzondere musical ten tonele worden gebracht. 

De voorbereidingen voor de jubileumuitvoering van Musical Unlimited zijn in volle gang. Hou alvast zondagmiddag 11 juni plek in je agenda vrij. Om 15.00 uur zullen onze sterren dan schitteren in de voorstelling 'Yaro Jungle' in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Informatie over kaartverkoop volgt binnen enkele weken. Bekijk alvast onderstaande teaser van de fotoshoot. Veelbelovend, niet?

Musical Unlimited is een musicalgroep voor jongeren met lichamelijke beperkingen en/of verstandelijke beperking. Musical Unlimited is onderdeel van de dagopvang van Adelante in Valkenburg. Er wordt gewerkt aan de hand van bestaand musicalrepertoire. Iedere les zijn we bezig met zang, dans en spel en geven vorm aan scènes uit een bekende musical. De lessen worden gegeven door twee ervaren musicaldocenten. Daarnaast is er een professionele begeleiding vanuit de dagopvang.

 

<toon alle berichten