Menu

Clinic Walking Football bij Adelante in Hoensbroek

5 januari 2017

Op donderdag 2 februari van 16.00 tot 17.00 uur organiseert het Adelante Sportloket in samenwerking met Curfs Fysio & Sport een clinic Walking Football in de sporthal van Adelante in Hoensbroek. 

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Nog niet iedere voetbalvereniging heeft deze nieuwe voetbalvorm in hun aanbod, vandaar dat we middels deze clinic de interesse willen peilen en kunnen bekijken of Curfs Fysio & Sport het Walking Football kan voortzetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Denk aan hersenletsel, incomplete dwarslaesie, mensen met cardiale klachten, CVA, chronische pijn, amputatie en traumatologie etc. Zowel revalidanten als ex-revalidanten kunnen aan deze clinic meedoen.

Wilt u kennis maken met deze tak van sport, meld u dan vóór maandag 23 januari a.s. aan. U kunt dit doen door te mailen of te bellen naar 045-5282246 (Elien Heijen en Kim Merk). Bij vragen kunt u ook hier terecht.

Walking Football

 

<toon alle berichten