Menu

Derde editie van Adelante Challenge groot succes!

24 augustus 2015

Gisteren was het zover: de Geulhemmerberg  werd met zomerse temperaturen meermaals beklommen en de Brakkeberg met snelheden tot 80 km/u afgedaald. Een indrukwekkend spektakel!

Er verschenen maar liefst 42 deelnemers aan de start van deze loodzware wedstrijd, waaronder ook een aantal leden van ons eigen handbiketeam Adelante on Wheels! Het publiek was zwaar onder de indruk van de prestatie die zij hebben neergezet. 

Naast de professionele bikers uit eigen land deden ook veel handbikers uit België en Duitsland mee. De profs hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt, die bij de dames door Adelante Challenge-Ambassadrice Laura de Vaan gewonnen is. Op handbiken.nl meer informatie over uitslagen van deze wedstrijd.

Dit jaar ging de organisatie van de Adelante Challenge voor het eerst de samenwerking aan met BergCriterium, dit was een groot succes! Het volledige parcours van 3 kilometer op en rond de Geulhemmerberg is door hen autovrij gemaakt en gehouden. Dit is door de deelnemers enorm gewaardeerd. Ook de goede zorgen van de vele vrijwilligers werd door de handbikers zeer op prijs gesteld.

Aan belangstelling van de pers was ook dit jaar geen gebrek! Zo zond L1 gisteravond een item uit over de Challenge en publiceerde dagblad De Limburger vandaag een paginagroot artikel.

Na zo’n prachtige dag als gister is in ieder geval  één ding zeker: volgend jaar weer!

IMG 8707

<toon alle berichten