Menu

Nieuwsbrief Adelante (ver)bouwt - locatie Hoensbroek

28 juli 2015

Voor Adelante in Hoensbroek en Valkenburg a/d Geul staan nieuwbouw, renovatie en sloop op het programma. Werkzaamheden die zeker tot en met 2016 zullen duren.

De (ver)nieuwbouw van Adelante vordert. Het tempo zit er goed in en steeds meer deelprojecten kunnen worden afgerond. De reacties van zowel cliënten als van collega’s en bezoekers zijn positief: ‘Wat is het mooi!’ Naast de frisse uitstraling van de gebouwen wordt vooral de nieuwe entree, waar gastvrouwen klaar staan voor een persoonlijke ontvangst, gewaardeerd. Hier is de bouw zo goed als klaar, terwijl we op andere plekken eigenlijk pas beginnen!


Lees de laatste nieuwsbrief nummer 7 voor cliënten en bezoekers, Adelante ver(bouwt) - locatie Hoensbroek.


In verband met de “bouwvak” worden de eerste drie weken van augustus geen werkzaamheden verricht door BAM of Cofely. Adelante voert zelf gedurende deze periode kleinere werkzaamheden uit. Cliënten zullen hiervan weinig hinder ervaren.

<toon alle berichten