Menu

Nieuw strategisch beleidsplan van Revalidatie Nederland

20 juli 2015

Uitdagingen en kansen voor de revalidatiesector in Nederland! Voorbereiding op een toekomst, waarin Revalidatie Nederland haar leden optimaal ondersteunt om haar positie in het gezondheidsnetwerk te verstevigen en rendabel te houden.

Zichtbaar, innovatief en patiëntgericht.

De wereld om ons heen verandert snel. Mensen worden ouder. De technologie maakt steeds meer mogelijk. Het aantal chronisch zieke mensen neemt toe en de kosten voor zorg blijven, ondanks bezuinigingsmaatregelen, alsmaar stijgen…

Hoe profileren wij ons als revalidatiesector in deze veranderende wereld? Hoe kunnen we onze kwaliteit en kracht benutten en versterken, om het beste uit onze patiënten én uit onszelf te halen? En wat kan Revalidatie Nederland doen om de revalidatie-instellingen hierbij optimaal te ondersteunen?

Lees voor meer informatie: het Strategisch Beleidsplan 2015-2019 van Revalidatie Nederland

<toon alle berichten