Menu

Feestelijke heropening van Adelante in Geleen

9 juli 2015

Op woensdagavond 8 juli werd de vernieuwde locatie van Adelante audiologie & communicatie in Sittard-Geleen aan de Gewandeweg op feestelijke wijze heropend.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de totstandkoming van deze vernieuwde kindvriendelijke locatie.

Na enkele presentaties van Adelante over de onderzoeken, adviezen en behandeling van kinderen met gehoor-, taal- of spraakproblemen werd afgesloten met een aansprekend ervaringsverhaal van een ouder.

Deze ouder vertelde dat het een grote stap was om na het advies van een medisch specialist bij Adelante terecht te komen. Wat waren ze echter blij om te zien dat ze niet in een medische omgeving terechtkwamen maar dat hun kind in een warme, huiselijke sfeer werd behandeld. Een sprong in het diepe voor ouders en kind met een positieve vooruitgang voor hun kind.

Onder het genot van een hapje en drankje konden de gasten vervolgens de vernieuwde locatie verkennen.

Meer informatie

Adelante audiologie & communicatie onderzoekt, adviseert en behandelt kinderen en volwassenen met gehoor-, taal- of spraakproblemen.

De locatie in Sittard-Geleen is speciaal voor kinderen uit de buurt en begeleidt kinderen bij wie vanwege spraak-, taal- of gehoorproblemen de communicatie onvoldoende op gang komt in kleinschalige peutergroepen. Ook wordt er onderzoek gedaan naar communicatieve ontwikkelingsproblemen en wordt er behandeld binnen het traject ernstige enkelvoudige dyslexie.

Lees ook het verhaal van familie van der Venne

 

Heropening Locatie Geleen A En C

<toon alle berichten