Menu

Gala voor leerlingen Adelante groot succes!

15 juni 2015

Afgelopen zaterdag vond het spetterende gala plaats voor de leerlingen van de leerweg VSO praktijk. Een geweldige avond met alles erop en eraan!

Op zaterdagavond 13 juni werd er voor de leerlingen van Adelante, leerweg voortgezet speciaal onderwijs in Houthem een groots Galafeest georganiseerd. Een unieke gebeurtenis want dit was voor de eerste keer in de lange geschiedenis van de school!

Bij een Gala hoort natuurlijk je mooiste outfit, speciaal vervoer en een rode loper. Onder begeleiding van bodyguards maakte de ‘sterren’ hun entree. Er werd een speciale galafoto gemaakt, de jongeren kregen een welkomstcocktail, er waren lekkere hapjes en er was een heuse DJ. Daarbij mocht iedereen een introducé meenemen.

Het was vooral een feest vóór en dóór de jongeren; zo mochten de jongeren zelf ideeën aandragen, meehelpen met de kaartverkoop en werd de training “catering’ ingezet bij het bereiden van de hapjes.

Het feest wordt vandaag onder de aandacht gebracht in de Limburger:

Gala Adelante groot succes!

<toon alle berichten