Menu

Adelante ambassadeur van Toon Hermans Huis Parkstad

25 juni 2015

Adelante is overeengekomen om gedurende een periode van 3 jaar op te treden als ambassadeur van het Toon Hermans Huis Parkstad.

Het Toon Hermans Huis Parkstad (THHP) is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het huis biedt aandacht door middel van het gesprek, deelgenotencontact en door middel van diverse activiteiten. We noemen dit informele zorg (complementaire psychosociale begeleiding). Dit inloophuis is een vrijwilligersorganisatie en een informele ontmoetingsplaats voor mensen die te maken hebben met kanker. Doel is het bijdragen aan de verbetering of behoud van de kwaliteit van leven.
 
Samenwerking Toon Hermans Huis Parkstad en Adelante
Het revalidatieprogramma Herstel & Balans van Adelante, verzorgt een 12 weken durend revalidatie groepsprogramma voor kankerpatiënten in het Sportgezondheidscentrum te Hoensbroek. Naast dit programma heeft Adelante nu ook een uitgebreider multidisciplinair groepsprogramma ontwikkeld voor mensen die behandeld zijn voor kanker. In de samenwerkingsafspraken tussen het Toon Hermans Huis Parkstad (THHP) en Adelante komen de deelnemers aan dit revalidatieprogramma voor een van de bijeenkomsten psycho-educatie naar het THHP. Hier worden de deelnemers geïnformeerd over de (nazorg) mogelijkheden die het huis biedt en door middel van een rondleiding heeft men de gelegenheid het huis beter te leren kennen.
 
Ambassadeurschap Adelante
Het Toon Hermans Huis Parkstad is volledig afhankelijk van sponsoring, giften en donaties. Om het voortbestaan van het huis voor de langere termijn zeker te kunnen stellen en de activiteiten voort te zetten wil Adelante in de vorm van dit overeengekomen ambassadeurschap graag het THHP ondersteunen.

<toon alle berichten