Menu

Lancering vernieuwde zorggarantie voor CVA-patiënten

21 mei 2015

Vanmiddag lanceerde ook Adelante de vernieuwde zorggarantie voor CVA-patiënten. Samen met Atrium-Orbis Heerlen, Sevagram, Cicero zorggroep en MeanderGroep Zuid-Limburg vormt Adelante de CVA-keten Parkstad.

Zorggarantie 
De zorggarantie geeft aan dat de zorg en behandelingen van Adelante op een aantal belangrijke onderdelen minimaal aan een bepaalde standaard voldoet. Denk hierbij aan informatievoorziening, het rekening houden met de persoonlijke situatie, wensen en verwachtingen van de patiënt, betrokkenheid van de naaste(n), de aanwezigheid van een revaliderend klimaat en de herkenbaarheid van de zorgverleners.

Adelante, Atrium-Orbis Heerlen, Sevagram, Cicero Zorggroep en MeanderGroep Zuid-Limburg lanceren de vernieuwde zorggarantie samen. De instellingen vormen de CVA-keten Parkstad, waarin zowel de acute zorgfase (de zorg direct na het krijgen van een beroerte), de revalidatiefase en de thuiszorg vertegenwoordigd zijn.

Zorggarantie 017

<toon alle berichten