Menu

Musical Unlimited is terug!

15 april 2015

Onze helden van Musical Unlimited zijn alweer enige tijd hard aan het werk om in mei te gaan schitteren!

Na het doorslaande succes van de Tovenaar van Oz, The Lion King en Annie, zijn de jongeren weer helemaal terug. Dit jaar met uitvoeringen van Aladdin en Grease! Twee geweldige voorstellingen met toneel, dans en zang, dat wil je niet missen!

Op zondag 10 mei om 12.30 en om 16.00: Aladdin
Op zondag 17 mei om 13.00 en om 15.30: Grease

Kaartjes reserveren kan via Vivian Pepels: v.pepels@adelante-zorggroep.nl

Musical Unlimited is onderdeel van de dagopvang van Adelante. Het is een musical groep voor jongeren met lichamelijke beperkingen en/of verstandelijke beperking. Er wordt gewerkt aan de hand van bestaand musical repertoire. Iedere les is de groep bezig met zang, dans en spel en geven ze vorm aan scènes uit een bekende musical.

<toon alle berichten