Menu

Het Dutch Mountain Film Festival bij Adelante

26 februari 2015

In samenwerking met Adelante en Orbis Sport organiseert het Dutch Mountain Film Festival op woensdag 25 februari een filmavond in Hoensbroek. De avond was gevuld met bijzondere sprekers en films.

Deze avond werd de prijswinnende, Nederlandse documentaire 'enAbled' getoond. Te zien was hoe paralympisch snowboarder en gouden medaillewinnaar Bibian Mentel en zitskiër Kees-Jan van der Klooster voor het eerst heliskiën, een enorme uitdaging en erg indrukwekkend! De regisseurs Allard Faas en Chilo Oostergetel waren aanwezig om hier meer over te vertellen. Ook was Zitski instructrice Sanne Gijsbers van stichting SHOS aanwezig om haar passie voor het lesgeven en zitskiën te delen .

Daarnaast werden er drie korte films vertoond waarin de liefde voor het mountainbiken alle beperkingen overwint. Deze prachtige films werden van commentaar voorzien door Erik Hamers. Hij is eenarmig klimmer en mountainbiker en haalde een vierde plaats bij het WK para taekwondo.

<toon alle berichten