Menu

Geef gehoor aan de actie Serious Request!

22 oktober 2015

Adelante heeft oor voor een kind in oorlogsgebied. Wij doen mee aan Serious Request van 18 t/m 24 december bij het Glazen Huis in Heerlen. U kunt dan bij ons oordoppen kopen. De opbrengsten zijn voor het goede doel.

In de aanloop naar Serious Request 2015 in de week voor Kerst in Heerlen is Adelante audiologie & communicatie alvast begonnen met de verkoop van gehoordopjes. Aan de balies in Blerick, Geleen, Hoensbroek, Maastricht, Roermond, Venlo en Venray kunt u minimaal € 2,- doneren voor het goede doel: kinderen in oorlogssituaties. In ruil daarvoor ontvangt u een set oordopjes waarmee u uw oren kunt beschermen tegen té hard geluid.

Met deze actie heeft Adelante tevens aandacht voor preventie van gehoorschade door luide muziek bij jongeren.

Lees meer over gehoorschade door luide muziek

Meer informatie: d.scheijen@adelante-zorggroep.nl.

 

Blijf onze website volgen voor verdere berichtgeving over deze actie!

 

<toon alle berichten