Menu

"Adelante Schaakt" wint prijzen op internationaal schaaktoernooi

29 oktober 2015

Afgelopen zaterdag vertrok het team “Adelante schaakt” naar Praag om deel te nemen aan het 21e Internationaal Jeugdschaaktoernooi: “Friends over Chess 2015”.

Na maandenlange training gingen de jongeren van Adelante maandag officieel van start tegen diverse landen – en hoe! Al vanaf het begin regende het punten voor onze talenten. Maar daar moest af en toe ook wel heel hard voor geknokt worden! Na 2 spannende dagen vond gisteren aan het einde van de middag de prijsuitreiking plaats. Adelante sleepte hierbij een eerste prijs in de wacht! Kay werd namelijk gedeeld eerste in de hoofdgroep en Thomas werd derde. Claire sleepte ook nog eens de prijs voor beste vrouwelijke deelnemer in de wacht. Een topprestatie van ons team! De jongeren verblijven nog tot zaterdag in Praag. Genoeg tijd nog dus voor cultuur en andere leuke activiteiten.

<toon alle berichten