Menu

Adelante onder de aandacht bij Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

29 januari 2015

Het innovatie voorbeeld ‘Behandelplein & nieuwe werken’ van Adelante is geselecteerd uit 130 voorbeelden door de NVZ.

Onlangs heeft Adelante meerdere goede voorbeelden van innovatie aangeleverd voor de invitational conference van de NVZ (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen) op woensdag 4 februari. Het voorbeeld ‘Behandelplein & nieuwe werken’ is geselecteerd voor een postergalerij waar in totaal 24 mooie voorbeelden in het zonnetje worden gezet. Wij zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn op de invitational en in de gelegenheid om kennis uit te wisselen over onze innovatie. Carrol Terleth, lid raad van bestuur en Nathalie Kers, ergotherapeut zullen namens Adelante deelnemen aan deze bijeenkomst.

De NVZ heeft ruim 130 voorbeelden aangeleverd gekregen van haar leden. Voor de NVZ is dit hoge aantal boven verwachting. Zij hebben de keuzes gebaseerd op basis van o.a. relevantie voor de patiënt, deelbaarheid innovatie met andere instellingen, behaalde resultaten - baten én kosten - en fase van implementatie.

<toon alle berichten