Menu

CVA-aanpak Adelante en Cicero uitgebreid

26 augustus 2014

De samenwerking tussen Adelante en Cicero Zorggroep op het gebied van
revalidatie na een beroerte is enorm succesvol gebleken.

De samenwerking tussen Adelante en Cicero Zorggroep op het gebied van revalidatie na een beroerte is enorm succesvol gebleken. Zo succesvol, dat is besloten het aantal plaatsen voor revalidanten uit te breiden naar 26 én de samenwerking te bekrachtigen door middel van een samenwerkings-overeenkomst.

 

Samenwerkingsovereenkomst Cicero en AdelanteHet unieke behandelconcept (start mei 2012) van Adelante en Cicero Zorggroep op het gebied van revalidatie van mensen die een beroerte hebben gehad heeft veelbelovende eerste resultaten opgeleverd: binnen één dag worden cliënten die in aanmerking komen voor revalidatie ook daadwerkelijk opgenomen, het totaal aantal ligdagen is met ruim 25 teruggebracht en op cliënttevredenheid wordt maar liefst een 8,3 gescoord. Reden genoeg om dit succes voort te zetten. De bestuurders van Cicero Zorggroep en Adelante ondertekenden hiertoe onlangs dan ook een samenwerkingsovereenkomst.

<toon alle berichten