Menu

Leerlingen Adelante vertrekken op 13 juli naar Zuid-Afrika

7 juli 2014

Op zondag 13 juli vertrekken 8 leerlingen van Adelante onder begeleiding naar Zuid-Afrika.

Project Global Exploration
Vijf jaar geleden heeft Adelante mytylschool voor het eerst kennis gemaakt met de Stichting Global Exploration. Deze stichting stelt zich tot doel Limburgse jongeren uit het voortgezet onderwijs de wereld, in het bijzonder ontwikkelingslanden, te laten ontdekken. Tijdens een drie weken durende reis maken de leerlingen kennis met andere culturen en levenswijzen in landen in ontwikkeling. Onder het motto “De wereld een beetje beter te maken” gaan de deelnemende leerlingen op zoek naar sponsoren voor de goede doelen die ze zelf ter plekke gaan bezoeken. Tijdens de reis leggen ze contact met lokale leeftijdgenoten en werken samen met hen aan de uitvoering van uiteenlopende goede doelen.

Met kriebels in hun buik zijn de 8 wereldreizigers en begeleiders klaar voor vertrek a.s. zaterdag om 9.00 uur. Ze vertrekken samen met 13 leerlingen van andere middelbare scholen op reis en komen maandag 4 augustus weer terug van hun avontuurlijke reis.

 

Wilt u het avontuur volgen?
U kunt de leerlingen volgen via de website (link http://www.global-exploration.nl/wordpress/global-zuid-afrika-blog/) of via de Facebookpagina (link https://www.facebook.com/pages/SGE-Global-Zuid-Afrika-2014/1394716824106118

<toon alle berichten