Menu

Week van passend onderwijs - van 24 t/m 28 maart

20 maart 2014

Volgende week, van maandag 24 maart t/m vrijdag 28 maart, is 'De week van passend onderwijs'.

Veel leerkrachten, onderwijsassistenten en ouders hebben nog vragen en zorgen over passend onderwijs. Daarom is het belangrijk om nu aan de slag te gaan met de inhoudelijke uitwerking van passend onderwijs. Welke ondersteuning kunnen wij als school bieden? Op welke manier worden leraren regulier en speciaal ondersteund bij het geven van passend onderwijs? Welke rol spelen gemeenten? De Week van passend onderwijs biedt alle ruimte om het samen over de inhoud te hebben. Om elkaar te inspireren en te informeren. En samen te bespreken wat passend onderwijs precies betekent op de school en in de klas.

Voor ouders van kinderen/jongeren van Adelante wordt een aantal inloopmomenten georganiseerd waar informatie verkregen kan worden en verschillende ideeën of zorgen uitgewisseld kunnen worden.

Deze momenten zijn:

Maandag 24 maart van 8.30 tot 9.00 uur
Dinsdag 25 maart van 8.30 tot 9.00 uur
Donderdag 27 maart van 8.30 tot 9.00 uur en ‘s avonds van 19.00 tot 20.30 uur.

Alle inloopmomenten/informatie wordt gegeven in het Adelante College aan de infobalie. De avondsessie vindt plaats in één van de vergaderkamers. Deze sessie is met name ingepland vanwege beschikbaarheid van ouders, maar natuurlijk zijn alle medewerkers ook van harte uitgenodigd om samen over passend onderwijs van gedachte te wisselen.

<toon alle berichten