Menu

Actuele informatie bouwwerkzaamheden (wk 11)

10 maart 2014

Audiologie & communicatie
De voortgang van de bouwwerkzaamheden aan het gebouw van audiologie & communicatie is nu duidelijk zichtbaar. De dakbedekking is aangebracht, de kozijnen en ramen zijn geplaatst en dus is het gebouw nu wind en waterdicht. Momenteel is de aannemer bezig met de afwerking van de gevel en de ruwe bouwwerkzaamheden.

Ontwerp beddenhuis
Binnenkort wordt gestart met de aanleg en inrichting van de proefkamers. De proefkamers geven een reëel beeld van de nieuwe patiëntenkamers en bijbehorende badkamer en zijn bedoeld om waar nodig de laatste knelpunten uit het ontwerp te halen bijvoorbeeld door middel van proefdraaien. Uiteindelijk moet een en ander resulteren in een optimaal ontwerp voor cliënt en medewerker.

Parkeren
De werkzaamheden op het hoofdparkeerterrein zijn al weer enige tijd gereed en er zijn aldus ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Wij doen ons best de overlast tot een minimum te beperken. Op de Adelante website vindt u regelmatig informatie over de bouw en de mogelijke (tijdelijke) maatregelen die zijn/worden getroffen. Onze excuses voor de overlast. Wij danken u voor uw begrip.

<toon alle berichten