Menu

TV-uitzending 'Altijd Wat' over behandeling tinnitus bij Adelante

27 november 2014

Dinsdag 25 november om 20.25 uur (NPO2) kwam de Adelante tinnitusbehandeling uitgebreid aan bod in het programma Altijd Wat.

Reportage over een nieuwe multidisciplinaire aanpak van tinnitus, waarbij twee patiënten, Harrie en Evert, een half jaar lang gevolgd zijn. Bij deze aandoening wordt constant een pieptoon in het hoofd ervaren, die het dagelijks leven van patiënten volledig overhoop gooit. Hoe staan Harrie en Evert er na een half jaar therapie voor?

 

NCRV Uitzending Altijd Wat Tinnitusgroep

 

Bekijk de uitzending: reportage tinnitus, website Atijd Wat.

 

Mensen met tinnitus hebben last van geluiden in hun oren, die niemand anders hoort. Die last kan heel ernstig zijn en leiden tot onder andere concentratieproblemen, slapeloosheid en depressiviteit.   Altijd Wat Altijd Wat is het opinieprogramma van de NCRV met verrassende reportages, opvallende infographics en bijzondere gesprekken. Altijd Wat gaat in tegen de waan van de dag, legt verbanden en geeft een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving.

<toon alle berichten