Menu

Adelante wegwijzer AWBZ-Jeugdwet

24 november 2014

In 2015 gaat er veel veranderen in de financiering van de zorg. De huidige AWBZ maakt plaats voor de Jeugdwet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Wijkverpleging (Zvw).

De landelijke overheid is in dit kader in oktober een publiekscampagne gestart onder de naam “Nederland verandert, de zorg verandert mee”.

 

Ook Adelante wil ouders/verzorgers zo goed mogelijk informeren. Adelante heeft daarom in een beknopte wegwijzer de belangrijkste algemene informatie op een rijtje gezet inclusief links naar relevante websites. Deze wegwijzer wordt verstrekt aan alle ouders/verzorgers van kinderen die te maken hebben met dyslexie, AWBZ en wonen & trainen.

 

Bekijk de informatie: Wegwijzer AWBZ-Jeugdwet

<toon alle berichten