Menu

Nieuw lid raad van bestuur Adelante

9 januari 2014

De heer Dr. C. (Carrol) Terleth is per 1 april 2014 benoemd als lid van de raad van bestuur van Adelante.

Dr. Terleth is sinds 2009 medisch directeur van het revalidatiecentrum Roessingh in Enschede, daarvoor heeft hij diverse directiefuncties vervuld binnen zorginstellingen. Dr. Terleth zal binnen de raad van bestuur de medische portefeuille als aandachtsgebied hebben. De heer J.M.P.(Jean-Paul) Essers, sinds 2007 lid raad van bestuur, is per 1 januari 2014 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Adelante.

De heer P.(Pieter) van Dreumel, huidige voorzitter van de raad van bestuur van Adelante, zal vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd per 1 februari afscheid nemen van Adelante. De heer van Dreumel heeft dan drie jaar de functie van voorzitter raad van bestuur vervuld.

<toon alle berichten