Menu

Nieuw kokerloos protheseconcept bij Van Nes rotatieplastiek

28 januari 2014

In een samenwerkingsverband tussen de afdeling Amputatie Traumatologie Orthopedie van Adelante (L. Scheepers en Y. van Horn), Livit Orthopedie BV (J. Storcken en F. Rings) en Toma Cycles in Kerkrade is een nieuw, kokerloos protheseconcept voor mensen met een Van Nes rotatieplastiek ontwikkeld.

In een samenwerkingsverband tussen de afdeling Amputatie Traumatologie Orthopedie van Adelante (L. Scheepers en Y. van Horn), Livit Orthopedie BV (J. Storcken en F. Rings) en Toma Cycles in Kerkrade is een nieuw, kokerloos protheseconcept voor mensen met een Van Nes rotatieplastiek ontwikkeld.

14 Jan KC Nieuw Kokerloos Protheseconcept Bij Van Nes Rotatieplastiek Foto Dit protheseconcept maakt het mogelijk dat mensen met een Van Nes rotatieplastiek gemakkelijker en zonder schaafwonden aan de beenstomp op te lopen, over lange afstanden kunnen fietsen.

Het concept is eenvoudig en goedkoop te fabriceren.

Meer informatie:

<toon alle berichten