Menu

Agenda

mei 09

Opening en start van Breincafé 2.0 in Weert

Het Breincafé is een ontmoetingsplek voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Zowel voor mensen met hersenletsel als voor hun partners, kinderen en/of vrienden is het Breincafé dé plek om elkaar één keer per maand informeel te ontmoeten, hun hart te luchten en herkenning en erkenning te vinden. Verschillende thema’s komen aan bod en desgewenst is er een spreker over een actueel onderwerp.

Opening en start
Na een periode zonder Breincafés worden deze op veler verzoek nieuw leven in geblazen. Heeft u of uw naaste NAH en heeft u interesse in lotgenotencontact? Kom dan naar de opening en start van Breincafé 2.0 in Weert en denk mee over de invulling van de nieuwe Breincafés.
Heeft u interesse in een bepaald onderwerp of goede ideeën over de wijze ze waarop de Breincafés moeten worden ingevuld? Uw mening is welkom! Samen bepalen we hoe het programma van 2023 eruit gaat zien.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan (bij voorkeur voor 1 mei) via breincafeweert@gmail.com

Meer informatie treft u in onderstaande uitnodiging...

<toon volledige agenda