Menu

Agenda

feb 09

Voorlichtingsbijeenkomst tinnitus Hoensbroek

In samenwerking met Adelante en het academisch ziekenhuis Maastricht organiseert Hoormij∙NVVS in Limburg deze voorlichtingsbijeenkomst voor mensen met tinnitus, partners en andere belangstellenden.

Mevrouw Hellingman (KNO-arts Maastricht UMC+) informeert u over wat tinnitus is, de mogelijke oorzaken, de onderzoeken die gedaan kunnen worden en de behandeling. Dyon Scheijen (klinisch fysicus-audioloog Adelante) bespreekt wat er wel mogelijk is, nadat vanuit alle medische oplossingen gebleken is dat er niks meer aan te doen is. De sleutel ligt dan vooral in jezelf, in het brein! Mariejet Konings is ervaringsdeskundige en bespreekt haar ervaringen in het omgaan met tinnitus.

Datum: donderdag 9 februari 2023
Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur, welkom vanaf 18.00 uur. Vooraf en na afloop zijn er informatiestands te bezoeken
Adres: aula van Adelante in Hoensbroek, Zandbergsweg 111
Kosten: deelname is gratis.

Ringleiding en schrijftolk zijn aanwezig.

Deelnemen

Deelname is gratis. Aanmelden voor 5 februari 2023 is verplicht. Dat kan via Hoormij∙NVVS via noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl of telefonisch, whatsapp of per sms bij Joke Verhaag M 06 36 56 08 80 of Tiny Nouwen, M 06 48 52 96 64. Bij deze dames kun je ook terecht voor meer informatie of vragen.

<toon volledige agenda