Menu

Agenda

apr 20

Eindsymposium i2-CORT - Innovation and implementation of complex rehabilitation technology: state-of-the-art, ideas and solutions

Op dinsdag 20 april organiseert het i2-CoRT consortium (www.i2-CoRT.eu), onder leiding van Adelante, het online eindsymposium met als titel “Innovation and implementation of complex rehabilitation technology: state-of-the-art, ideas and solutions.” Reserveert u deze datum alvast!

Revalidatietechnologie, zoals robots, sensoren, nieuwe materialen maar ook nieuwe productieprocessen, kan de revalidatiebehandeling van patiënten op vele manieren ondersteunen. 

Het Euregionale netwerk i2-CoRT heeft als doel innovatie en implementatie van complexe revalidatietechnologie te bevorderen en versnellen. Dit gebeurt met ondersteuning van de Interreg Euregio Maas-Rijn (www.Interregemr.eu). Tijdens het symposium presenteren klinische experts, organisaties en onderzoekers de laatste ideeën, ontwikkelingen en producten op het gebied van revalidatietechnologie.

Programma
​​​​​​​Lees meer informatie in het gedetailleerd programma van het symposium.   


Aanmelden
Aanmelden voor het symposium kan via https://www.i2-cort.eu/i2-cort-symposium-2021-registration/ 


Deelname aan het symposium is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk. Na registratie ontvangt u een link die toegang tot het symposium geeft.

Save the date I2-C0RT

 

<toon volledige agenda