Menu

Agenda

nov 24

Gratis Clinic Rolstoelsport voor volwassenen

Op woensdag 24 november 2021 van 16.00 tot 17.00 uur kunnen (ex-)revalidanten gratis de rolstoelsport uitproberen in de sporthal van Adelante in Hoensbroek. Er zijn diverse rolstoelsporten mogelijk zoals rolstoelbasketbal, rolstoeltennis, rolstoeldansen, rolstoelrugby, handbiken, enz. Hierbij dient aan beide kanten de arminzet voor de deelnemer nog mogelijk te zijn.

Het Sport- en Beweegloket van Adelante wil met deze gratis clinic (ex-)revalidanten kennis laten maken met rolstoelsport, de interesse polsen en bij voldoende geïnteresseerden een wekelijkse groep starten. 

Wilt u deze sport uitproberen?
Stuur  dan vóór 10 november een mail naar: sportloket@adelante-zorggroep.nl of ga langs bij het sport- en beweegloket (gelegen tussen wachtruimte 8 en 9).
U kunt ook aan uw therapeut bewegingsagogie doorgeven dat u mee wilt doen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met Bo Kuijpers of Elien Heijen via het telefoonnummer 045-5282246 of e-mail sportloket@adelante-zorggroep.nl

<toon volledige agenda