Menu

Agenda

feb 04

Week van het Oorsuizen

Stel je eens voor. Vierentwintig uur per dag herrie in je hoofd. Wat als je altijd een ruis, piep, brom, fluit, suis of een ander geluid hoort? Ruim 1 miljoen mensen in Nederland hebben hiermee te maken. Het aantal stijgt, vooral onder jongeren. Goede voorlichting en preventie zijn meer dan ooit nodig. Van 4 tot en met 9 februari 2019 organiseert Stichting Hoormij voor de 5e keer de Week van het Oorsuizen.
Tijdens de Week van het Oorsuizen geven zij online informatie over onder meer vormen van behandelingen, tips over omgaan met tinnitus en ervaringsverhalen. Ze geven tips, bijvoorbeeld over hoe je aan anderen uitlegt hoe belastend tinnitus is. Een online geluidsfile met ruim 150 tinnitusgeluiden kan uitkomst bieden. En zo is er deze week nog véél meer online te lezen. Hou deze website in de gaten: https://www.stichtinghoormij.nl. 
 
Adelante spreekt zaterdag a.s. tijdens een groot tinnitus symposium. Lees meer.
<toon volledige agenda