Menu

Agenda

aug 18

Adelante Challenge 2018

De Adelante Challenge is een jaarlijks terugkerende handbikewedstrijd op de Geulhemmerberg in Berg en Terblijt (Zuid-Limburg). De wedstrijd wordt vanaf dit seizoen (2018) georganiseerd door paracycling vereniging Adelante on Wheels. De Adelante Challenge wordt dan ook een beetje anders.

Het is in 2018 een 2-daags evenement. Op zaterdag 18 augustus 2018 is er een tijdrit van 14 km in Beek, de Adelante on Wheels Tijdrit. Op zondag 19 augustus is er, zoals al enkele jaren, de wedstrijd uit de Nationale Handbike Competitie de NHC Adelante Challenge.

Rijd je op een vastframe handbike en wil je je zelf dubbel uitdagen? Doe dan mee met beide wedstrijden!

Heb je nog nooit een wedstrijd gereden met je handbike? Kom het dan eens uitproberen. De wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor de “echte” wedstrijdrijders.

<toon volledige agenda