Menu

Agenda

jun 07

Informatiebijeenkomst 'Burn-out: de zichtbare en onzichtbare gevolgen'

Hoe weet je dat je onderweg bent naar een burn-out en hoe voorkom je dat vervolgens? Wat is nu precies een burn-out en welke symptomen zijn belangrijke (voor)signalen, voor uzelf, voor u als werkgever, als collega of als bedrijfsarts? Burn-out heeft grote gevolgen voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Om tijdig in te grijpen en te zien waar uw interventiemogelijkheden liggen, organiseren Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg hierover een interactieve informatiebijeenkomst.

Datum/tijd: donderdag 7 juni 2018, 16:30 – 20:00 uur
Locatie: De Post Valkenburg, Lindenlaan 19 6301 HA Valkenburg

Tevens willen we u tijdens deze bijeenkomst graag meer vertellen over nieuwe samenwerking tussen Adelante en Integrated Care Limburg.

Deelname is gratis, aan de inwendige mens wordt gedacht. In verband met de voorbereidingen vragen wij u uw aanmelding per mail te bevestigen voor 1 juni a.s. via arbeid@adelante-zorggroep.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Hebt u collega’s die ook geïnteresseerd zijn in deelname, stuur dit programma gerust door!

Bekijk de uitnodiging en lees alle informatie. 

<toon volledige agenda