Menu

Agenda

mei 24

Symposium i2-CoRT

Adelante heeft i.s.m. 10 euregionale partners een project gestart op het gebied van Innovatie en Implementatie van Complexe RevalidatieTechnologie (acroniem: i2-CoRT).

i2-CoRT brengt state-of-the-art kennis en ervaring samen van revalidatiecentra, kenniscentra, (MKB) bedrijven, organisaties in de gezondheidszorg en patiënten (organisaties) om innovatie en implementatie van revalidatietechnologie te bevorderen en te versnellen.

Op donderdag 24 mei a.s. zal het i2-CoRT project officieel worden geopend met een symposium, bestaande uit zowel mondelinge presentaties als posters / informatie stands over het Interreg V-A Euregio Maas-Rijn-programma, het i2-CoRT-project en de klinische en wetenschappelijke activiteiten van de i2-CoRT-partners.

Meer informatie en aanmelden via: www.adelante-zorggroep.nl/i2-cort

 

<toon volledige agenda