Menu

Agenda

mrt 18

Adelante neemt wederom deel aan Parelloop

In Brunssum vindt op zondag 18 maart 2018 de 30e editie van de Parelloop plaats.

Vanwege het grote aantal enthousiaste Adelante-deelnemers van in de voorgaande jaren, doet Adelante ook deze keer weer mee aan de Parelloop-bedrijvenloop. Adelante medewerkers kunnen zich nog tot 10 maart a.s. aanmelden. Kijk op intranet voor alle informatie.

Deelname aan de Parelloop-bedrijvenloop is gratis. Je kunt 5 of 10 kilometer rennen. Doe jij mee met de Parelloop? Dan sta je automatisch ook ingeschreven voor de Adelante-loop op vrijdag 1 juni 2018.

Iedere woensdagavond van 18.30 – 19.30 uur kun je op het terrein van Adelante in Hoensbroek trainen onder professionele begeleiding. Kijk ook voor meer informatie hierover op intranet.

<toon volledige agenda