Menu

Agenda

dec 11

Bijzondere BijZOndeR 2018

Ieder jaar wordt in december de zogenaamde Bijzondere BijZOndeR georganiseerd: dé bijeenkomst van medewerkers uit het revalidatienetwerk voor medewerkers. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op dinsdag 11 december van 17.00 tot 19.45 uur in de Aula van Adelante in Hoensbroek en de omringende ruimtes. 

Medewerkers uit het hele revalidatienetwerk Limburg (en daarbuiten) worden hartelijk uitgenodigd hun projecten, protocollen, zorgvernieuwingen en andere onderwerpen die voor de revalidatie interessant zijn, te presenteren via posters, marktkraampjes, demonstraties etc.

Grijp de mogelijkheid aan om…

  • jouw project te presenteren aan collega’s binnen en buiten je eigen instelling/afdeling;
  • kennis en ideeën te delen met anderen;
  • te horen waar toekomstige, nieuwe uitdagingen in de revalidatie liggen.

Dit jaar zijn ook weer de onderzoekers van de onderzoekslijn 'Functioning & Rehabilitation' van de onderzoeksschool CAPHRI, Universiteit Maastricht uitgenodigd om hun werk te presenteren via een poster of demonstratie. Daarnaast wordt een speciale sessie georganiseerd vanuit het Expertisecentrum Arm & Hand.

Als je graag een kraampje wilt bemannen (dat kan individueel zijn of met jouw afdeling) of een poster wilt presenteren, laat dit weten via bijzonder@adelante-zorggroep.nl. Dit i.v.m. de planning van de ruimten. 

<toon volledige agenda