Menu

Agenda

jun 06

Adelante beweegt! week

Van 6 tot 9 juni vindt de jaarlijkse Adelante beweegt! week plaats. Hieronder vind je de activiteiten van dit jaar. Kom, doe mee en haal het beste uit jezelf!

Onder de noemer ‘Adelante beweegt!’ organiseert Adelante voor medewerkers regelmatig sportieve activiteiten. Adelante beweegt! is er om het beweeggedrag van medewerkers structureel te stimuleren, omdat investeren in gezondheid loont.

Voldoende bewegen is een onderdeel van een gezonde leefstijl en draagt bij aan een goede gezondheid en hogere vitaliteit. Je zit lekkerder in je vel waardoor je met nog meer plezier je werk kunt doen. Je bent fitter en gezonder en daardoor minder vaak ziek. Voldoende lichaamsbeweging heeft een positieve invloed op je gezondheid en psyche. Regelmatig bewegen werkt preventief voor o.a. hart- en vaatziekten, botontkalking, diabetes, overgewicht, hoge bloeddruk, depressies en lage rugklachten. 

 • BenVitaal: leefstijlcoach
  Ondersteuning van een lijfstijlcoach – iets voor jou?
  Diverse momenten en locaties op 6, 7 en 8 juni
 • Zitten is het nieuwe roken?!
  Informatie over gezond zitgedrag – Hoe zit jij?
  Diverse momenten en locaties op 7 en 8 juni
 • Start-to-run
  Woensdag 7 juni
 • 6e Adelante loop
  Vrijdag 9 juni
<toon volledige agenda