Menu

Agenda

mrt 18

Open dag Adelante Hoensbroek

In 2016 organiseerde Adelante in Valkenburg een open dag. Dit jaar zal op zaterdag 18 maart in het kader van de Week van de Zorg van 10.00 – 16.00 uur een open dag in Hoensbroek plaatsvinden. Een unieke gelegenheid om het nieuwe gebouwencomplex te bezichtigen en een kijkje in de keuken te krijgen. 

Adelante Volwassenenrevalidatie en Audiologie & Communicatie in Hoensbroek stellen hun deuren open. In het hoofdgebouw centreert de open dag zich in en rondom het behandelplein. De overige gangen en gebouwen worden afgesloten. Ook het gebouw van Audiologie & Communicatie aan de overzijde van het hoofdgebouw wordt opengesteld voor u.

Volwassenreavalidatie en gehoor, taal en spraak
Bezoekers krijgen tijdens de open dag meer zicht op een revalidatietraject voor volwassenen met onder andere een amputatie, dwarslaesie, kanker, hartklachten, complexe breuken, chronische pijn of een hersenbloeding. Daarnaast krijgen ze een indruk van onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met gehoor-, spraak- taal- en/of communicatieproblemen. 

Overige presentaties
Team arbeid, teams van kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en het kinderdagverblijf zullen zich in de hal met een informatiestand presenteren. Ziekenhuis MUMC+ zet ook haar deuren open tijdens de landelijke open dag op 18 maart, de afdeling revalidatie van Adelante sluit hierbij aan. 

Kom en beleef het op onze open dag!
Iedereen kan vrijblijvend een kijkje nemen bij Adelante. Ervaar het geluid in de geluidsdichte cabines van ons audiologisch centrum, breng een bezoekje aan ons beddenhuis of neem plaats in een rolstoel en speel rolstoelrugby in onze sporthal. Er zijn diverse activiteiten, demonstraties en informatie. In ons handenlab kunt u bijvoorbeeld zien hoe we gebruik maken van sensortechnologie en robotica. Voor jong en oud, voor iedereen is er iets te doen. 

Tevens wordt tijdens de open dag om 11.30 uur de handbikebaan om Adelante heen officieel geopend. Komt u ook?

 

Poster open dag Adelante Hoensbroek_18 maart 2017

<toon volledige agenda