Menu

Agenda

dec 12

Bijzondere BijZOndeR

Ieder jaar wordt in december door Adelante de zogenaamde bijzondere BijZOndeR georganiseerd: dé bijeenkomst van medewerkers voor medewerkers. Dit jaar wordt deze bijeenkomst voor de 11e keer op rij gepland, ditmaal op dinsdag 12 december van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Medewerkers uit het hele revalidatienetwerk Limburg (en daarbuiten) worden hartelijk uitgenodigd hun projecten, protocollen, zorgvernieuwingen en andere onderwerpen die voor de revalidatie interessant zijn, te presenteren via posters, marktkraampjes, demonstraties etc..
Op de bijzondere BijZOndeRheb je de mogelijkheid om het project waar jij het hele jaar aan hebt gewerkt, ook eens te laten zien aan collega’s in de revalidatiezorg. Ook aan collega’s buiten je eigen instelling.

Iedereen is welkom! Bekijk hier de uitnodiging.

<toon volledige agenda